menu
Volter Kilpi KustavissaVolter Kilpi KustavissaVolter Kilpi KustavissaVolter Kilpi Kustavissa

ESITYSPAIKAT JA ESTEETTÖMYYS

 

Kirjallisuusviikolla teatteriesityksiä, konsertteja ja muuta ohjelmaa järjestetään ympäri Kustavia. Reitit esityspaikoille ovat suurelta osin viitoitettuja. Avustavat koirat ovat tervetulleita kaikkiin kirjallisuusviikon esityksiin!


Tuulentupa: Tuulentuvantie 3

Tuulentupa on kirjallisuusviikon keskipiste. Siellä järjestetään kaikki luennot sekä suurin osa teatteri- ja musiikkiesityksistä. Sään salliessa teatteriesitykset esitetään ulkona. Liikkuminen ei ole täysin esteetöntä. Käytössä on siirrettävä luiska. Parkkipaikat sijaitsevat Tuulentuvan ympäristössä.

 

Tuulentuvalta löydät myös kirjakahvilan, joka tarjoaa pientä purtavaa. Kirjakahvilassa on lisäksi myynnissä vuoden teemaan liittyvää kirjallisuutta sekä oheistuotteita, kuten "Olen lukenut Alastalon salissa" -paitaa.

 

Peterzéns: Parattulan rantatie 16

Peterzéns on satama, jossa yhdistyvät rento tunnelma ja hienot puitteet. Esitykset tapahtuvat ulkona, joten sateen sattuessa varaathan mukaan sopivat varusteet. Kulku esityspaikalle on esteetön. Peterzénsiltä löytyy myös ruokailu- ja majoituspalvelua. Pihapiirissä on runsaasti parkkipaikkoja.

www.peterzens.fi

 

Katriina Karikosken taidegalleria: Iniöntie 70

Katriina Karikosken taidegalleria sijaitsee Nummelinin tilalla, joka on kuulunut Naantalin birgittalaisluostarille. Gallerian puutarha ja miljöö tarjoavat upeat puitteet teatteriesityksille. Esitykset tapahtuvat ulkona, joten sateen sattuessa varaathan mukaan sopivat varusteet. Kulku esityspaikalle ei ole täysin esteetön maaston (nurmi) epätasaisuuden vuoksi. Pysäköinti pellolle.

www.katriinakarikoski.com/

 

Museonmäki, Saaristolaismuseo: Vartsalantie 256

Kustavin kotiseutumuseo sijaitsee kauniissa ja perinteikkäässä Etelä-Vartsalan kylässä, lyhyen lossimatkan päässä Kustavin keskustasta. Esityspaikka sijaitsee museorakennuksen viereisellä kalliolla, jonne kulku ei ole esteetön. Autojen pysäköinti tienpientareelle.

www.kustavi.fi/matkailu/kustavin-kotiseutumuseo

 

Rentolan kesäteatteri: Sammalperäntie 85

Esitykset tapahtuvat ulkona, joten sateen sattuessa varaathan mukaan sopivat varusteet. Kulku esityspaikalle on melko esteetön, maasto (nurmikenttä) on hieman epätasaista. Autojen pysäköinti tienpientareelle.

 

Lomavalkama: Valkamantie 81

Esitykset tapahtuvat ulkona, joten sateen sattuessa varaathan mukaan sopivat varusteet. Kulku esityspaikalle on melko esteetön, maasto (nurmikenttä) on hieman epätasaista. Pihapiirissä runsaasti parkkipaikkoja.

 

 

Kysy lisätietoja p. 044 952 1388 tai info@vkkustavissa.fi