menu
Volter Kilpi KustavissaVolter Kilpi KustavissaVolter Kilpi KustavissaVolter Kilpi KustavissaVolter Kilpi Kustavissa

ESITYSPAIKAT

Kirjallisuusviikolla teatteriesityksiä, kirjallisia konsertteja ja muuta ohjelmaa järjestetään ympäri Kustavia. Reitit esityspaikoille ovat suurelta osin viitoitettuja:


Tuulentupa: Tuulentuvantie 3

Tuulentupa on kirjallisuusviikon keskipiste. Siellä järjestetään kaikki luennot sekä suurin osa teatteri- ja musiikkiesityksistä. Tuulentuvalta löydät myös kirjakahvilan, joka tarjoaa pientä purtavaa. Kahvilasta saatavat lohileivät ovat nousseet klasikon asemaan kirjallisuusviikon kövijöiden keskuudessa! Kirjakahvilassa on lisäksi myynnissä vuoden teemaan liittyvää kirjallisuutta oheistuotteita, kuten "Olen lukenut Alastalon salissa" -paitaa.

 

Peterzéns: Parattulan rantatie 16

Peterzéns on satama, jossa yhdistyvät rento tunnelma ja hienot puitteet. Esitykset tapahtuvat ulkona, joten sateen sattuessa varaathan mukaan sopivat varusteet. Peterzénsiltä löytyy myös ruokailu- ja majoituspalvelua.

www.peterzens.fi

 

Katriina Karikosken taidegalleria: Iniöntie 70

Katriina Karikosken taidegalleria sijaitsee Nummelinin tilalla, joka on kuulunut Naantalin birgittalaisluostarille. Gallerian puutarha ja miljöö tarjoavat upeat puitteet teatteriesityksille. Esitykset tapahtuvat ulkona, joten sateen sattuessa varaathan mukaan sopivat varusteet.

www.katriinakarikoski.com/

 

Museonmäki, Saaristolaismuseo: Vartsalantie 256

Kustavin kotiseutumuseo sijaitsee kauniissa ja perinteikkäässä Etelä-Vartsalan kylässä, lyhyen lossimatkan päässä Kustavin keskustasta.

www.kustavi.fi/matkailu/kustavin-kotiseutumuseo

 

Rentolan kesäteatteri: Sammalperäntie 85

Esitykset tapahtuvat ulkona, joten sateen sattuessa varaathan mukaan sopivat varusteet.

 

Lomavalkama: Valkamantie 81

Esitykset tapahtuvat ulkona, joten sateen sattuessa varaathan mukaan sopivat varusteet.

 

Juhlatila Maininki: Keskuskuja 1

Juhlatila Maininki sijaitsee ihan Kustavin ydin keskustassa Kustavin tien varrella. Tiloissa on ennen toiminut Merineuleen kutomo ja myymälä, kunnes tilat runsas 2 vuotta sitten remontoitiin kokonaan. Maininki on tilausravintola upeine ruokineen, palveluineen ja A-oikeuksin.

www.juhlatilamaininki.fi

 

Ravintola Lootholman Helena: Kuninkaantie 193

Lootholman maamerkki on 60 metrinen Kuunari Helena, mikä tarjoaa ainutkertaiset puitteet saaristolaiskeittiölle. Nykyään komea hylky tarjoaa ravintolapaikkoja sekä suojan merituulelta. 

www.lootholma.fi/fi/ravintola

 

Osuuspankki: Kivimaantie 20

 

 

Kysy lisätietoja tapahtumatoimistosta p. 044 952 1388