menu
Volter Kilpi KustavissaVolter Kilpi KustavissaVolter Kilpi KustavissaVolter Kilpi Kustavissa

Opiskelijat Volter Kilpi -viikon esityksiin kympillä!

Lipunmyyjät Minna ja Iris Katriina Karikosken taidegallerian lipunmyyntipisteellä 2017Tänä kesänä opiskelijat pääsevät katsomaan kirjallisuusviikon teatteriesityksiä ja konsertteja opiskelijakorttia vilauttamalla 10 € hintaan per esitys! Jututimme aiheen tiimoilta viime kesältä tuttuja lipunmyyjiämme Minnaa ja Iristä, jotka ovat myös itse opiskelijoita.

 

1. Miksi opiskelijan kannattaa tulla Kustaviin Volter Kilpi -kirjallisuusviikolle?

- M & I: Kilpi-viikolla on tarjolla täydellinen yhdistelmä hupitaidetta ja (ilmaisia) luentoja ihanissa saaristopuitteissa. Kustavi on mahtava paikka kesäiselle roadtripille ja turkulaisena opiskelijana sinne hurauttaa helposti myös bussilla.

- M: Lisäksi Kustavin pikkukaupunkimiljöö ja saaristotunnelma yhdistettynä laadukkaaseen ohjelmaan ovat itselle ne jutut, jotka vetävät paikalle.

 

 

2. Mitä annettavaa tapahtumalla on jos ei ole lukenut Volter Kilpeä?

- I: Näytelmistä ja saaristotunnelmasta voi nauttia vaikka ei olisikaan lukenut Kilpeä, tosin se auttaa.

- M: Viime vuonna tulin paikalle täytenä Kilpi-ummikkona, mutta esimerkiksi Albatrossin tarina nousi heti lemppariksi ilman mitään taustatietoja. Esityspaikat ovat ihanan kesäteatterimaisia ja Hurmeen ohjaustyö niin kreisiä, että taustatiedoksi riittää ihmisyys.

 

 

3. Mikä Volter Kilpi -viikossa on parasta?

- I: Parasta tapahtumassa on erilaiset ja yllättävät esityspaikat sekä lämmin tunnelma.

- M: Parasta on saaristo, näytökset peltojen keskellä ja näytelmien sovitusten arvaamattomuus. Erityismaininta myös samaan aikaan järjestettävälle Kustavi Pridelle.

 

 

Mistä lippuja saa?

  • Liput teatteriesityksiin ja konsertteihin opiskelijakortilla 10 €/ kpl. Lippuja voi ostaa ennakkoon 10.7. asti verkkokaupasta  tai Kustavin torin lipunmyyntipisteestä lauantaina 7.7. ja maanantaina 9.7. klo 10-14. Tuulentuvan lipunmyyntipiste on auki tapahtuman aikana tiistaista lauantaihin 10.-14.7. klo 9.30-16.00 sekä sunnuntaina 15.7. klo 10.00-12.00.
  • Lisätietoja liikenneyhteyksistä löytyy täältä.
  • Tapahtuma Facebookissa