menu
Volter Kilpi KustavissaVolter Kilpi KustavissaVolter Kilpi KustavissaVolter Kilpi Kustavissa

Uusi vuosi, juhlavuosi ja uusia kujeita

3.1.2019

 

 

Hyvää uutta vuotta 2019! Vuosi 2019 on Volter Kilpi -kirjallisuusfestivaalille erityisen merkityksellinen, sillä vietämme kirjailija Volter Kilven kunniaksi järjestetyn kulttuuritapahtuman 20-vuotisjuhlavuotta. Ensimmäinen festivaali järjestettiin vuonna 1999, ja paljon on tapahtunut kahdessakymmenessä vuodessa niin tapahtumalle kuin taustaorganisaatiolle Kustavin kirjallisuusyhdistyksellekin.

 

Volter Kilpi -kirjallisuusfestivaalia vietetään tänä vuonna viiden päivän ajan 10.-14.7.2019 tuttuun tapaan saaristomaisemissa eri puolilla kaunista Kustavia. Juhlavuoden teemana on Rajaton meri - Itämeri ja muut muistavat vedet. Festivaalin taiteellisesta ohjelmasta vastaa syksyllä 2018 pestissä aloittanut taiteellinen johtaja käsikirjoittaja-ohjaaja Anni Mikkelsson. Luvassa on upea juhlavuoden ohjema, jossa on mukana uusia aluevaltauksia sekä aikaisemmilta vuosilta hyväksi havaittuja ohjelmaosuuksia. Ohjelma julkistetaan ja lipunmyynti avataan maaliskuussa 2019. Lisätietoa tästä on tulossa lähempänä ajankohtaa.

 

Vuosi 2019 tuo mukanaan juhlallisuuksien lisäksi myös uusia kujeita, joita paljastamme pitkin kevättä. Ensimmäisenä paljastettakoon, että aloitamme vuoden nettisivu-uudistuksella. Nykyiset sivut ovat vielä toistaiseksi toiminnassa, ja uudet sivut otetaan käyttöön viimeistään ohjelmanjulkistuksen yhteydessä maaliskuussa. Myös verkkokauppa tulee kokemaan käyttäjäkokemusta helpottavia muutoksia. Tästä lisää myöhemmin.

 

 

Iloista vuoden alkua toivottaa

 

Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikko & Kustavin kirjallisuusyhdistys

 

 

 

 

PS. Meidät löydät myös Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja Youtubesta.