Finnish (Suomi)English (United Kingdom)
Share to Facebook 

ShareSunnuntai 20.7. Tulosta Sähköposti
13.03.2012 16:18

Klo 10.00

Jumalanpalvelus vanhan käsikirjan mukaan

Rovasti Raimo Jokela

Kustavin kirkko

 

Klo 11.00

Kirjailija Johanna Sinisalo: Kaunokirjallisen etäännyttämisen retoriikka

Tuulentupa

 

Klo 12.15

Kesäkirjat

Yrittäjä Jukka Ikuli ja kunnallisneuvos Pekka Ruola

Tuulentupa

 

Klo 14.00

Lukudraama

Volter Kilpi: Jäällävaeltaja

Tommi Korpela

17€/15€

Tuulentupa

TILAA LIPUT

 

Klo 15.00

Talonpoikaisveneiden purjehduskilpailu

Laura Peterzéns Studio

 

Klo 15.30

Lukudraama

Volter Kilpi: Ylistalon tuvassa

Elina Knihtilä, Mika Piispa

17€/15€

Tuulentupa

TILAA LIPUT

 

 

Klo 17.00

Yövieraat-teatteri

Volter Kilpi: Albatrossin tarina

17€/15€

Tuulentupa

TILAA LIPUT

 

 

Konsertti: Kirkolle − aikamatka

21€/18€

Kustavin kirkko

TILAA LIPUT

 

 

 

setu

Teatteri- ja konserttiliput S-Etukortin haltijoille alennettuun hintaan. Alennus myönnetään vain normaalihintaisista lipuista. Alennettu hinta on ilmoitettu esitysten kohdalla /-viivan jälkeen ja se on sama kaikille alennusryhmille (eläkeläiset, lapset, opiskelijat). S-Etukortti on esitettävä lippujen lunastuksen yhteydessä Tuulentuvan lipunmyyntipisteessä. Enintään kaksi lippua per S-Etukortti. Lippuosto ei kerrytä bonusta.

 

 

LISÄTIETOJA ESITYKSISTÄ:

 


Lukudraamat
Volter Kilpi: Ylistalon tuvassa
Elina Knihtilä, Mika Piispa
Ylistalon Liisa, Ylistalon farmin patalaiskan miesväen heltymätön opponentti ja kriitikko, on yksi Volter Kilven vahvoista ja valovoimaista naishahmoista. Liisan kipinöivät saarnat kuullaan kokonaisuudessaan Elina Knihtilän esittäminä tässä lukudraamassa, jossa altavastaajana, Ylistalon Esana ja kertojana, toimii Yövieraat-teatterin monien kantavien roolien esittäjä Mika Piispa. Kesto 45 min.

 

Volter Kilpi: Jäällävaeltaja
Tommi Korpela
Jäällävaeltaja Taavetti Lindqvist raahaa viimeisellä retkellään kelkassaan koko elämänsä katkeraa taakkaa. Hänen sisäinen monologinsa laajenee negatiiviseksi tutkielmaksi ihmiselon mahdottomuudesta ja rakenteellisesta, ennalta määrätystä epäoikeudenmukaisuudesta. Tommi Korpela tulkitsee synkän kelkkailijan mustanpuhuvan testamentin. Kesto n. 45 min.


Yövieraat-teatteri

Volter Kilpi: Albatrossin tarina
Malakias Afrodite Härkäniemi pitää taktisen puheen Alastalon salin parkkikokouksen osallistujille rohkaistakseen näitä riskinottoon ja positiiviseen päätökseen kertomalla uskomattoman tarinan Vaasan varustaja-Villestä ja tämän palkkaamasta Närpiön saiturikapteeni-Kallesta sekä surullisen hahmon fregatti Albatrossista. Talouspoliittista propagandaa siis. Vuonna 1995 kantaesitetty Yövieraat-teatterin suosikki jatkaa sitkeästi ohjelmistossa. Kesto 45 min.


Konsertti: Kirkolle ‒ aikamatka

Kilven kollaasimainen, aika-ajoin runotyyliinkin muuntuva ja kohoava Kirkolle-romaani kertoo eräästä kirkkomatkasta 1800-luvun loppupuolella. Katkelmia kirjan luonto- ja henkilökuvista, maalais- ja saaristolaiskertomuksista lukevat Tiina Piispa ja Jukka Ahokas. Gambataituri Markku Luolajan-Mikkola esittää tekstikatkelmien tunnelmiin etsimäänsä musiikkia menneiltä vuosisadoilta. Kesto n. 2 h. Konsertin väliajalla on mahdollisuus käydä Volter Kilven haudalla.