Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikko on kirjailija Volter Kilvelle 
omistettu monitaiteinen kirjallisuustapahtuma, joka on järjestetty vuodesta 1999 alkaen.


Tapahtuman järjestelyistä vastaa Kustavin kirjallisuusyhdistys ry. Taiteellinen johtaja kaudella 2019-2020 on käsikirjoittaja-ohjaaja Anni Mikkelsson.
Volter Kilpi -festivaalin ohjelma koostuu yleisöluennoista ja keskustelutilaisuuksista, eri teatteriryhmien esityksistä, musiikista, 
retkistä Volter Kilven maisemiin maalla ja merellä sekä muusta oheisohjelmasta. Upeat puitteet tapahtumalle tarjoaa kesäinen saaristo.

TEEMA

Juhlavuoden teemana on Rajaton meri - Itämeri ja muut muistavat vedet.
Teema avautuu käsittelemään Kustavin ja muun saariston kotirantojen monikulttuurisuutta ja liikettä taiteen ja tieteen keinoin.


OHJELMA 2019

Viiden päivän ajan teatteria, konsertteja, luentoja, haastatteluja, retkiä ja näyttelyitä! Katso päiväkohtainen ohjelma tai tarkastele tarjontaa ohjelmaosioittain.LIPUNMYYNTI

Kirjallisuusviikon lippuja myydään verkkokaupassa, Pienessä Kirjapuodissa Turussa sekä Kustavin torin lipunmyyntipisteellä. 

S-Etukortilla alennusta normaalihintaisista teatteri- ja konserttilipuista!

ESITYSPAIKAT

Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikko levittäytyy ympäri Kustavia kallioille, pelloille ja puiden siimekseen. Esityspaikoille pääsee omalla autolla, kimppakyydeillä tai polkypyörällä.

AJANKOHTAISTA

Lue viimeisimmät uutiset ja tiedotteet kirjallisuusviikon järjestelyistä! Järjestämme myös ennakkotapahtumia, joista löydät tiedon täältä.


LIIKENNEYHTEYDET

Tänä vuonna kirjallisuusviikolle osallistuminen ilman autoa on entistä helpompaa! Olemme organisoineet paluukyydin lauantai-illalle 13.7. Kustavista Turkuun...


PÅ SVENSKA

Litteraturfestivalen ’Volter Kilpi i Gustavs’ är ett mångkonstnärligt litteraturevenemang som är tillägnat författaren Volter Kilpi. 


Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikkoa tukemassa
Kaksikielinen Kustavi -hanketta tukemassa ja ruotsinkielistä ohjelmaa mahdollistamassa 2019-2021© Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikko - Kaikki oikeudet pidätetään

Kotisivut: Sivustamo Oy