AJANKOHTAISTA

Maanantai, Maaliskuu 16, 2020, 11:35

Hyvät kirjallisuuden ystävät,

aluksi haluamme kiittää siitä lämpimästä vastaanotosta, jonka ohjelmistomme on ensi kesälle saanut 🌊🌷 On ollut ilahduttavaa kuulla, että olette laillamme innostuneita!

Toiseksi todettakoon, että kirjallisuusviikon järjestäminen jatkuu toistaiseksi normaalisti. Toivomme, että pääsemme toteuttamaan ohjelmiston suunnitelmien mukaisesti 15.-19.7. Kustavissa. Seuraamme kuitenkin koko ajan viranomaisten ohjeistusta sekä muuta tiedotusta.

 

Tulemme kuitenkin jo nyt kiinnittämään huomiota tapahtuman hygieniaan ja järjestelyihin. Parhaimmillaan meitä kokoontuu Tuulentuvalle vajaa 300 henkeä, joten on syytä pitää huolta toisistamme ja riskiryhmistä vielä kesällä.

Tapahtumatuotanto on siirtynyt pääosin etätöihin. Tämä saattaa näkyä esimerkiksi lippujen toimituksessa, sillä vähennämme lippujen postitustiheyttä. Parhaiten saat meidät tällä hetkellä kiinni sähköpostitse info@vkkustavissa.fi.

Toivomme Kilpi-viikon kävijöille rauhaa, lepoa ja terveyttä. Toivottavasti pääsemme kerääntymään yhdessä Kilven, taiteen ja meren äärelle ensi kesänä ❤️ Jos et ole vielä ehtinyt tutustua ensi kesän suunnitelmiin, voit tehdä sen osoitteessa www.vkkustavissa.fi. Päivitämme verkkosivuillemme myös kaiken tiedon järjestelyiden etenemisestä.

Lukemiseksi kotioloihin suosittelemme tietysti Volter Kilpeä. Ehkä nyt on aika tarttua Alastalon saliin? Alastalon salissa ja muuta Kilven tuotantoa löydät sähköisesti Doria-palvelusta! Tässä linkki Alastalon salissa -romaanin ensimmäiseen osaan: https://www.doria.fi/handle/10024/100661

Voikaa hyvin!


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät


Yhteistyössä Yhteys

info@vkkustavissa.fi
arkisin 10-14 p. 041 752 8179