AJANKOHTAISTA

Maanantai, Heinäkuu 13, 2020, 08:57

Volter Kilpi verkossa -etätapahtumaa vietetään ensi viikolla 15.-19.7.2020. Virtuaalista ohjelmaa julkaistaan tapahtumapäivinä joka päivä sivuilla vkkustavissa.fi sekä täällä Facebookissa että Instagramissa. Ohjelma sisältää videoita, podcastin, kuunnelmia ja taltiointeja. Kaikki sisältö on etukäteen taltioitua tai toteutettua.

Etätapahtuman sisältö on nähtävissä ja kuunneltavissa vähintään heinäkuun loppuun saakka. Aikataulusta näet, minä päivinä julkaisemme mitäkin sisältöä. Vastaanottimien äärelle ei siis tarvitse kiirehtiä - me haluamme, että sinä voit osallistua oman aikataulusi mukaan, milloin haluat, missä haluat.

Ja nyt, hyvät kirjallisuusviikon kävijät, aikataulu etätapahtumalle, olkaa hyvät!

🌱 KESKIVIIKKO 15.7.

Taiteellisen johtajan Anni Mikkelssonin avajaispuhe

Ella Mettänen: Merimiehen leski -monologi

Annin salonki. Tuleville polville - muutos, aika ja utopiat. Mitä vuositeema tarkoittaa todella? Keskustelijoina Anni Mikkelsson, filosofi Elisa Aaltola, tutkija Kirsi Sonck-Rautio ja näyttelijä Geoffrey Erista.

☀️ TORSTAI 16.7.

Emmyn ja Sasin Feministinen kirjakerho: Ilonpilaajat -podcast
(Keskustelijoina näytelmäkirjailija E. L. Karhu sekä kirjailija Saara Turunen)

Nälkäteatterin kuunnelmia: Albatrossin tarina, Vissi humaus ja hengen ylistys, Jäällävaeltaja, Kaaskerin Lundström

🌻 PERJANTAI 17.7.

Videoluento, luennoimassa Mikko Dufva: Megatrendit, utopiat ja niiden tarve (Tietokirja.fi -luento, luennon tuottaja Suomen tietokirjailijat ry)

🌸 Lisäksi perjantaina luvassa yllätyssisältöä! 🌸

✨ LAUANTAI 18.7.

Videoluento, luennoimassa Laura Kokko: Tavoitteena Volter Kilpi - ajatuksia elämäkertaa kirjoittaessa (luennon tuottajana Volter Kilven seura ja Kustavin kirjallisuusyhdistys)

Videotaltiointi Nälkäteatterin legendaarisesta esityksestä Albatrossin tarina

🌊 SUNNUNTAI 19.7.

Livelähetys Kustavin seurakunnan jumalanpalveluksesta Runon matkassa Kustavista

Lisäksi viemme viestejä tuleville polville Kustavin uudelle luonto- ja kulttuuripolulle. Viestejä on kerätty vuositeeman hengessä viime syksystä alkaen Kustavissa ja Turussa. Viesteissä pohditaan, mitä tulevien polvien halutaan muistavan sekä jaetaan tarinoita ja muistoja saaristosta. Polulle pääset kätevästi Kustavin kunnanviraston (Keskustie 7) pihalta. Kartta löytyy sähköisesti, tai vaihtoehtoisesti voit lainata myös paperisen kartan esimerkiksi matkailuneuvonnasta (Kivimaantie 8).


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät


Yhteistyössä 



Yhteys

info@vkkustavissa.fi
arkisin 10-14 p. 041 752 8179