AJANKOHTAISTA

Maanantai, Elokuu 3, 2020, 13:55

Etätapahtuma keräsi katsojia ja kokijoita ympäri Suomen.

Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikko 2020 järjestettiin poikkeuksellisesti täysin virtuaalisena etätapahtumana nimeltä Volter Kilpi verkossa -etätapahtuma. 

Etätapahtuma ammensi kesälle 2020 suunnitellusta ohjelmistosta. Vuoden 2020 vuositeemana oli Tuleville polville - muutos, aika ja utopia. Etätapahtuman sisältöön pystyi tutustumaan ympäri Suomen haluamanaan ajankohtanaan. Virtuaalinen ohjelmisto piti sisällään muun muassa Ella Mettäsen esittämän monologin Merimiehen leski, Laura Kokon Volter Kilven elämänkerran kirjoittamista käsittelevän luennon sekä SITRAn tulevaisuusasiantuntija Mikko Dufvan luennon utopioista ja megatrendeistä. 

"Olemme erittäin tyytyväisiä etätapahtuman toteutukseen sekä sisältöihin. Tavoitimme Volter Kilven ystäviä runsaasti, esimerkiksi Merimiehen lesken -monologia on katsottu yli 500 kertaa. Se on enemmän katselukertoja, kuin mitä olisimme voineet kerätä itse tapahtumassa", kommentoi kirjallisuusviikon tuottaja Iris Ahtola. 

Etätapahtumasta saatuja oppeja voidaan hyödyntää myös tulevaisuudessa.

"Kesän 2021 tapahtumaa tehdään sillä oletuksella, että pandemiarajoituksia on olemassa. Panostamme turvallisuuteen ja hygieniaan. Myös ensi vuonna on odotettavissa virtuaalista sisältöä, striimattua ohjelmaa sekä mahdollisimman paljon ulkona toteutettavaa ohjelmaa", kertoo kirjallisuusviikon tuottaja Sara Koiranen. 

Etätapahtuman sisällöt ovat katsottavissa toistaiseksi osoitteessa www.vkkustavissa.fi

 

 

 

 


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät


Yhteistyössä Yhteys

info@vkkustavissa.fi
arkisin 10-14 p. 041 752 8179