Seela Sella: Ihan Seelana


la 18.7. klo 16 Tuulentupa

Seela Sella: Ihan Seelana

Seela Sella ja Kari Paukkunen käyvät yhdessä läpi Seelan elämäntarinaa ja työtä. Tarinoinnin lomassa katsotaan videokatkelmia Leena Tammisen kirjoittamista ja Kari Paukkusen ohjaamista Seelan esityksistä ”Seela Sella seisaallaan”, ”Ottaa sydämestä, Seela Sella, ”Pieni eläin” ja ”Yhtä matkaa”. Paitsi työstä, puhutaan myös Seelan lapsuudesta, opiskelusta ja avioliitosta. Katsojilla on tilaisuus nähdä ja kuulla, miten tavallisesta Pispalan tytöstä Seela Virtasesta varttui rakastettu näyttelijä ja teatteritaiteen kunniatohtori Seela Sella. Kesto n. 2h (sis. väliajan).

KE/ ONS 10.7. KLO 20.00, TUULENTUPA

Meriteatterin laulava ja soittava ensemble esittää lauluja Lähtökäsky -levyltään sekä harvemmin kuultuja merilaulujaan. Konsertissa kuullaan niin vanhoja merimieslauluja, arkkiveisuja kuin ryhmän omia kappaleita. Lähtökäskyn laulut soivat koti-ikävästä ja elämisen riemusta, rakkaista rannoista ja maailman meristä. 

Konsertin ensemble: Antti Autio, Laura Halonen, Ella Mettänen, Anni Mikkelsson, Hannes Mikkelsson, Jaakko Ohtonen, Jussi-Pekka Parviainen, Esa-Matti Smolander, Vera Veiskola ja Joel Mäkinen. 

AVGONGORDEN
Meriteatteris sjungande och spelande ensemble framför sånger från sin skiva Avgångsordern samt mera sällan hörda sjömansvisor. Under konserten hör man såväl gamla sjömansvisor, skillingtryck som gruppens egna stycken. Sångerna i Avgångsordern berättar om hemlängtan och livets glädjestunder, om kära stränder och världens hav. 


Kuva: Tommi Vihko


Yhteistyössä Yhteys

info@vkkustavissa.fi
arkisin 10-14 p. 041 752 8179