KEPEÄ ELÄMÄNI

VUODEN NUORI LAUSUJA 2018 MIIKO TOIVIAINEN
TO/ TORS 11.7. KLO 19.30-20.30, TUULENTUPA

“Potilas kertoo olevansa tyytyväinen korjausprosessiinsa tähän asti. Ei ole sitä katunut. Mitään erityisempiä huolenaiheita ei prosessiin tai elämäänsä yleensäkään liittyen tuo esiin. Opintojaan jatkaa ja tulee miehenä kohdatuksi. Perhe tukee. Mielialaansa on tyytyväinen ja elämäänsä eteenpäin suunnittelee. Levollisesti asioistaan kertoo.” 

Kepeä elämäni on leikkisä monologiteos, joka kutoo yhteen elämäkertaa, runoa ja musiikkia. Esityksen ensi-ilta on Kajaanin Runoviikolla heinäkuussa 2019. 

Vuoden nuori lausuja (2018) Miiko Toiviainen on helsinkiläinen näyttelijä, joka valmistui Teatterikorkeakoulusta keväällä 2018 ja on sittemmin näytellyt muun muassa Helsingin Kaupunginteatterissa, Teatteri Takomossa, NAMT-musikaalifestivaaleilla New Yorkissa, Samppalinnan Kesäteatterissa ja Teatteri Vanhassa Jukossa. Toiviainen on suorittanut myös musiikkiteatterin maisteritutkinnon arvostetussa Mountview Academy of Theatre Arts - korkeakoulussa Lontoossa. 

Esiintyjä: Miiko Toiviainen 
Ohjaaja: Riikka Oksanen 
Dramaturgi: Aino Pennanen 
Säveltäjä: Eeva Kontu 
Suunnittelija: Sofia Palillo 


KEPEÄ ELÄMÄNI
Kepeä elämäni är en lekfull monolog som binder samman biografi, poesi och musik. Föreställningen har premiär är på Kajana Poesivecka i juli 2019. 

Årets unga recitatör (2018) Miiko Toiviainen är en helsingforsisk skådespelare som utexaminerades från Teaterhögskolan våren 2018. Han har efter det uppträtt på Stadsteatern, Teatteri Takomo, NAMT-musikfestivalen i New York, Samppalinna Sommarteater och Teatteri Vanha Juko. Toiviainen har också avlagt magisterexamen i musikteater vid den välrenommerade högskolan Mountview Academy of Theatre Arts i London. 


Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikkoa tukemassa
Kaksikielinen Kustavi -hanketta tukemassa ja ruotsinkielistä ohjelmaa mahdollistamassa 2019-2021© Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikko - Kaikki oikeudet pidätetään

Kotisivut: Sivustamo Oy