ESITYSPAIKAT

Kirjallisuusviikolla teatteriesityksiä, konsertteja ja muuta ohjelmaa järjestetään ympäri Kustavia. 
Reitit esityspaikoille ovat suurelta osin viitoitettuja. Avustavat koirat ovat tervetulleita kaikkiin kirjallisuusviikon esityksiin!

Tuulentupa: 
Tuulentuvantie 3

Tuulentupa on kirjallisuusviikon keskipiste Kustavin keskustassa. Siellä järjestetään kaikki luennot sekä suurin osa teatteri- ja musiikkiesityksistä. Esityksiä järjestetään myös ulkona. Parkkipaikat sijaitsevat Tuulentuvan ympäristössä. Liikkuminen ei ole täysin esteetöntä. Rakennuksesta löytyy info- ja lipunmyyntipiste, kahvila sekä kirjamyyntiä.

Katriina Karikosken taidegalleria: Iniöntie 70

Katriina Karikosken taidegalleria sijaitsee Nummelinin tilalla, joka on kuulunut Naantalin birgittalaisluostarille. Gallerian puutarha ja miljöö tarjoavat upeat puitteet teatteriesityksille. 

Esitykset tapahtuvat ulkona, joten sateen sattuessa varaathan mukaan sopivat varusteet. Kulku esityspaikalle ei ole täysin esteetön. Parkkipaikka on viereisellä pellolla.

Rentolan kesäteatteri: Sammalperäntie 85

Hurmaava kesäteatteri metsän reunassa! Esitykset tapahtuvat ulkona, joten sateen sattuessa varaathan mukaan sopivat varusteet. Kulku esityspaikalle on melko esteetön, maasto (nurmikenttä) on hieman epätasaista. Autojen pysäköinti tienpientareelle.

Luotsiasema:
Iniöntie 684

Tämän lähemmäsi merta ei teatterissa pääse! Esitykset järjestetään rantakalliolla. Autojen pysäköinti piha-alueelle rakennuksen ympärille. Esityspaikka ei ole esteetön. Varustus sään mukaan.

Spaunan kalliot:
Vuosnaistentie 617

Spauna (ent. Kustavin kalatuvat) on noin 77 km päässä Turun keskustasta. Spauna sijaitsee Kustavissa Vartsalan saarella Ahvenanmaan yhdyslauttasataman naapurissa, keskellä kauneinta saaristoa. Esityspaikka ei ole esteetön, varustus sään mukaan.

Saaristolaismuseo: Vartsalantie 256

Kustavin kotiseutumuseo sijaitsee kauniissa ja perinteikkäässä Etelä-Vartsalan kylässä, lyhyen lossimatkan päässä Kustavin keskustasta. Esityspaikka sijaitsee museorakennuksen viereisellä kalliolla, jonne kulku ei ole esteetön. Autojen pysäköinti tienpientareelle. Museo on auki ennen esitystä!Kustavi-sali: 
Kivimaantie 20

Kustavi-sali eli vanha pankin kokoustila sijaitsee Kustavin keskustassa. Pihalla ja kadun varressa on parkkipaikkoja. Tilaan kulku on esteetön.

Kustavin kirkko:
Kivimaantie 30

Tunnelmallinen kirkko sijaitsee keskustassa lyhyen kävelymatkan päässä Tuulentuvalta. Kulku tilaan on melko esteetön. Pihapiirissä on runsaasti parkkipaikkoja.

Kustavin Savipaja:
Iniöntie 411B

Täältä löydät tienoon maukkaimmat munkit, suloisimmat puput sekä upeaa käsityötä lasinpuhalluksesta astioihin. Parkkipaikkoja on runsaasti. Täällä viihtyy muutenkin!


Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikkoa tukemassa
Kaksikielinen Kustavi -hanketta tukemassa ja ruotsinkielistä ohjelmaa mahdollistamassa 2019-2021© Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikko - Kaikki oikeudet pidätetään

Kotisivut: Sivustamo Oy