Maanantai, Helmikuu 4, 2019, 14:26

Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikko etsii korkeakouluharjoittelijaa kolmen kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.5.-31.7.2019. Haemme harjoittelijaa avustamaan tämän vuoden festivaalin järjestelyissä.

 

Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikko etsii korkeakouluharjoittelijaa kolmen kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.5.-31.7.2019.  Kirjailija Volter Kilvelle omistettua kirjallisuusfestivaalia on järjestetty vuodesta 1999 Suomen kauneimmassa saaristossa Kustavissa. Festivaalin ohjelma koostuu kotimaisen kirjallisuuden klassikoihin nojaavista teatteriesityksistä, konserteista, luennoista ja keskustelutilaisuuksista sekä muusta oheisohjelmasta. Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikko on iloinen ja viisas kirjallisuustapahtuma, joka tunnetaan korkeatasoisesta ohjelmasta ja kotoisasta tunnelmasta.

 

Haemme harjoittelijaa avustamaan tämän vuoden festivaalin järjestelyissä. Monipuolinen työ pitää sisällään muun muassa tiedottamista, somen päivittämistä, lipunmyynnin koordinointia, yhteydenpitoa esiintyjiin ja yhteistyökumppaneihin sekä juoksevien asioiden hoitamista. Lopullinen työnkuva muotoutuu harjoittelijan osaamisen ja mielenkiinnonkohteiden mukaan.

 

Mitä odotamme

Harjoittelijalta odotetaan soveltuvia korkeakouluopintoja ja kiinnostusta tapahtumatuotantoa kohtaan. Lisäksi arvostamme sujuvaa kynää, someosaamista ja ruotsin kielen taitoa sekä kokemusta kirjallisuuden tai viestinnän alalta. Työ vaatii oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Kulkuyhteyksien ja Kustavissa liikkumisen vuoksi työssä tarvitaan ajokorttia ja autoa. Harjoitteluaikaan sisältyy Kustavissa oleskelua yksittäisinä päivinä ennen festivaalia sekä koko festivaalin ajan 10.-14.7.2019. Edellytämme yliopiston myöntämää harjoittelutukea.

 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme kokonaisvaltaisen katsauksen tapahtumatuotannon kulisseihin. Opit projektinhallintaa, paineesietokykyä ja pääset osallistumaan noin 4500 kävijää vetävän kirjallisuusfestivaalin järjestämiseen. Pieni ja tehokas tiimimme koostuu toiminnanjohtajasta, taiteellisesta johtajasta ja taustayhdistyksen hallituksesta sekä festivaalin ajaksi palkattavista 1-2 lipunmyyjästä ja isosta joukosta vapaaehtoisia. Yhdistyksellä on työpiste Kirjan talolla Turussa, ja töitä on mahdollista tehdä myös etänä. Tarjoamme majoituksen Kustavissa festivaalin aikana. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä yksittäisinä päivinä ennen festivaalia sekä festivaalin aikana. Harjoittelijan palkka on 1211 €/kk.

 

Oletko sinä etsimämme harjoittelija? Lähetä hakemuksesi ja CV:si 13.2.2019 mennessä osoitteeseen anni.honkalampi @ vkkustavissa.fi. Lisätietoja harjoittelusta antaa toiminnanjohtaja Anni Honkalampi p. 0408418575/ anni.honkalampi @ vkkustavissa.fi (ma-ke klo 11-13).


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät


Yhteistyössä Yhteys

info@vkkustavissa.fi
041 7120388